Op de fiets naar Praag.
Blijf op de hoogte en volg Pierre
30 Mei 2018 | Nederland, Helmond-'t Hout
Vrijdag 15 juni is het weer zover.
Dit keer gaat de fietstocht naar Praag. Dwars door Duitsland naar Praag en vervolgens via Dresden de Elberadroute terug te nemen tot Lutherstadt/Wittenberg om daarna af te slaan naar Berlijn.
Na Berlijn weer terug naar de plaats Tangermünde om de Elberadroute weer te volgen tot aan Hamburg. Hierna vervolg ik mijn weg via de Nordseeküsten-Radweg tot aan Bad Nieuweschans in Groningen.
In Nederland aangekomen wil ik via de LF10 en de LF1 (Nederlandse kustroute) langs de kust terug tot aan Vlissingen. In Vlissingen volg ik de LF13 (Schelde-Rheinroute) tot aan thuis.
Een route van ca. 3.300 km. Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden om mij te volgen.
Mocht dat niet zo zijn laat het dan even weten, dan zal ik het mailadres verwijderen.
Dit jaar wil ik mij dagboek ook bijhouden op Polarsteps, waar ik ook filmpjes op wil plaatsen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie daar ook een keer naar willen kijken en mij feedback geven over deze site.
Via onderstaand de link
Met een vriendelijke fietsgroet,
Pierre van der Linden
30 Mei 2018 - 19:37
Leo:
Hoi Pierre,
Verrassend. Ik ga je zeker weer volgen.
Gr. Leo -
31 Mei 2018 - 04:23
Fred En Marian:
Wij zijn weer benieuwd en veel plezier met je reis.
Gr. -
31 Mei 2018 - 06:39
Els:
Ik ben weer heel benieuwd hoe het je gaat bevallen. Zeker omdat je nu naar Praag gaat en niet zuidelijker. Hopelijk heb je goed weer !!!!!!Praag en Berlijn vind ik wel 2 hele mooie steden. Heel veel plezier. -
31 Mei 2018 - 07:17
Herman Kockx:
Pierrot een goede ochtend
Spijtig dat je er vorige week vrijdag niet bij was. Het was de ideale gelegenheid geweest om je nog te zien voor je vertrek. Je exploten worden hoe langer straffer. !!! Ik ben reeds benieuwd waar je volgend jaar naar toe gaat . Uiteraard blijf ik je volgen in je reis naar Praag volgen en uiteraard de terug eg. Ik tel met je af naar 15 juni.
Succes
Groetjes
Hermann von der Vögelweide -
31 Mei 2018 - 09:53
Petrie Smulders:
Hoi Pierre,
Oo de fiets naar Praag. Prachtige stad.
Willem en ik wensen jou heel veel succes
toe op deze prachtige route.
Groeten van ons ☘️ -
31 Mei 2018 - 16:30
Ton Van Mierlo:
Hoi Pierre:
Je bent niet te stuten in fiets-ambitie. Heb al diverse mensen gesproken die Praag hebben gedaan, maar nog geen een die het via Berlijn en Groningen terug hebben gedaan. Ik zit nu nog samen met Margot In Andalusia (Spanje) Als je vertrekt ben in nog niet thuis. Reden te meer om je te kunnen blijven volgen. Ik wens je een goede maar ook behouden reis. met weer vele mooie ontmoetingen.
Ik lees niets over je vorige reisgezel Ton. gaat die toevallig ook rond dit tijdstip Praag aan doen?
natuurlijk ook de hartelijke groeten van Margot -
31 Mei 2018 - 17:27
Els Gijsberts:
Hoi Pierre,
Heel veel succes deze tocht en geniet ervan!
We gaan je zeker volgen. Veel fietsplezier!
Groetjes, Els en Nol